HypnovalmentAJA


Harri Harvo

Missioni hypnoosivalmentajanasi

Moikka!

Olen Harri Harvo, hyvinvointivalmentaja, joka on omistautunut auttamaan sinua kohti parempaa elämää täynnä energiaa, iloa ja onnistumisia!

Ensimmäinen oma kohtaamiseni hypnoosin kanssa tapahtui jo vuonna 1990 ja tuolloin silmäni avautuivat hypnoosin monille mahdollisuuksille. Oli vuosi 2000, kun päätin tehdä merkittävän muutoksen elämässäni ja luopua tupakoinnista ja alkoholista hypnoosin avulla. Tästä onkin vierähtänyt aikaa jo hulppeat 24 vuotta!

Nuo hetket ovat olleet minulle todellisia käännekohtia elämässäni. Ne eivät ainoastaan vapauttaneet minua haitallisista tottumuksista, vaan myös sytyttivät intohimon auttaa muita löytämään samanlaisen vapauden ja ilon omassa elämässään.

Olen kulkenut pitkän matkan hyvinvointivalmentajana yli 20 vuoden ajan, ja jokainen päivä on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia auttaa muita voimaan paremmin. Tavoitteenani on tuoda iloa ja energiaa jokaiseen kohtaamiseen ja ohjaukseen, ja innostaa sinua löytämään oma voimasi ja onnellisuutesi.

Matkan varrella olen opiskellut hypnovalmennuksen lisäksi myös kiinalaista akupunktiota, kivun hoitoa, hierontaa sekä syväasahi -hyvinvointiliikuntaa. Erilaiset näkökulmat auttavat näkemään asiakkaan aina kokonaisuutena ja pyrkimään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Olen vahvasti sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset työkalut ja tekniikat, jotka auttoivat minua löytämään oman voimani ja onneni. Olipa kyseessä sitten stressinhallinta, kivunlievitys, rentoutuminen tai elämäntapamuutokset, olen täällä inspiroimassa ja tukemassa sinua jokaisessa vaiheessa matkaasi kohti parempaa hyvinvointia ja elämäniloa.

Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi!