Eroon sressistä

Eroon stressistä hypnoosivalmennus

Hypnovalmennus stressinhoidossa tarjoaa lempeän ja tehokkaan lähestymistavan stressin hallintaan, joka on kuin matka mielen ja kehon rauhaan, jossa opimme rentoutumaan syvemmälle ja löytämään sisäisen tasapainomme.

Jatkuva stressi ja kiireen tunne

Stressi ja kiire voivat olla läsnä arjessa monilla eri tavoilla, kuten jatkuvana paineena saada kaikki tehtävät hoidettua nopeasti tai jatkuva kiirehtiminen paikasta toiseen. Ne voivat myös aiheuttaa tunteen siitä, että aika ei riitä kaikkeen tarpeelliseen, mikä voi johtaa stressin kasvuun tehtävien pinoutuessa.

Tällainen stressi ja kiire voivat vaikuttaa negatiivisesti mielialaan, aiheuttaen ahdistusta, hermostuneisuutta tai ärtyneisyyttä. Lisäksi stressi voi vaikeuttaa keskittymistä ja unen saantia, mikä voi puolestaan heijastua myös ihmissuhteisiin ja erilaisiin arjen tilanteisiin.

Fyysisellä tasolla stressi ja kiire voivat ilmetä lihasjännityksenä tai kipuina eri puolilla kehoa, erityisesti niskassa ja selässä. Lisäksi stressi voi heikentää vastustuskykyä, altistaen flunssalle ja muille infektioille.

Onneksi on olemassa keinoja käsitellä ja hallita tätä stressiä ja kiirettä. Hypnoosihoito voi olla yksi näistä keinoista. Hypnoosin avulla voit oppia rentoutumistekniikoita, tunnistaa stressin aiheuttajia ja muuttaa niihin liittyviä ajatus- ja käyttäytymismalleja sekä löytää keinoja rentoutua ja nauttia elämästä enemmän.

Miksi hypnoosipohjainen stressiterapia auttaa?

Hypnoosipohjainen stressiterapia tarjoaa tehokkaan keinon stressin hallintaan käyttäen hyväksi alitajunnan voimaa. Alitajunta, joka muodostuu aikaisemmista kokemuksista, uskomuksista ja oppimisesta, ohjaa monia automaattisia reaktioita stressaavissa tilanteissa. Hypnoosin avulla voidaan suoraan vaikuttaa tähän alitajuntaan, mahdollistaen stressiin liittyvien ajatus- ja toimintamallien muuttamisen.

Valmentaja ohjaa asiakkaan syvään hyvään mielen tilaan, jossa alitajunta on vastaanottavainen muutoksille. Tässä tilassa uudet, myönteiset ajatusmallit ja käyttäytymismallit voidaan istuttaa alitajuntaan, luoden terveellisempiä tapoja käsitellä stressaavia tilanteita. Hypnoottiset suggestiot ja visualisoinnit ovat avainasemassa stressiin liittyvien ajatusmallien ja uskomusten muokkaamisessa.

Valmentaja antaa asiakkaalle ohjeita ja kuvia, jotka auttavat luomaan uusia tapoja reagoida stressiin ja vähentää sen vaikutusta elämään. Tällä tavoin stressaavat tilanteet voivat tuntua hallittavammilta ja vähemmän haitallisilta. Lisäksi hypnoosi auttaa tunnistamaan ja käsittelemään alitajuisia ajatusmalleja ja uskomuksia, jotka voivat ylläpitää stressiä.

Valmennuksen aikana negatiiviset ajatusmallit tunnistetaan ja muutetaan positiivisemmiksi ja realistisemmiksi, mikä voi merkittävästi vähentää stressin kokemista ja sen haitallisia vaikutuksia elämään.

Hypnoosipohjainen stressiterapia tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan stressin hallintaan, hyödyntäen alitajunnan voimaa muokata stressiin liittyviä ajatus- ja toimintamalleja. Tämä voi auttaa asiakasta saavuttamaan paremman mielenrauhan ja elämänlaadun.

Mitä stressiterapia sisältää?

Hypnovalmennus stressinhallinnan avuksi alkaa ensin maksuttomalla 60 minuutin konsultaatiotapaamisella, jonka aikana asiakas ja valmentaja käyvät läpi asiakkaan tilannetta ja asetettuja tavoitteita.

Konsultaatio aikana arvioidaan hypnoosin soveltuvuutta ja asiakkaan hypnoosiherkkyyttä, jotta voidaan selvittää, kuinka hyvin hypnoosi voi toimia stressinhallinnan tukena. Samalla luodaan kokonaiskuvaa asiakkaan tarpeista ja odotuksista ja selvitetään, miten hypnoosivalmennus voisi parhaiten auttaa.

Varsinainen valmennus aloitetaan esimerkiksi 2h tehopaketilla jonka jälkeen sitä jatketaan sovitun suunnitelman mukaisesti. Valmennuksessa keskitytään stressiin liittyviin aiheisiin ja opetellaan myös itsehypnoosin avulla erilaisia stressinhallintatekniikoita.

Osana palvelua asiakkaalle tarjotaan myös kolmen kuukauden tulostakuu sovitun valmennuspaketin tueksi. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on mahdollisuus saada hypnobuustaus eli vahvistushoito veloituksetta kolmen kuukauden ajan saavutettujen tulosten tueksi.

Hypnobuustauksen mahdollisuudella annettava tulostakuu varmistaa sen, että asiakkaalla on tarvittaessa riittävästi tukea ja ohjausta muutoksen vahvistamiseen ja ylläpitämiseen myös pitkällä aikavälillä.

Itsehypnoosin oppiminen on olennainen osa palvelua. Itsehypnoosin avulla opitaan rentoutumista, ajatusten hallintaa ja stressin lievittämistä omassa arjessa, mikä auttaa ylläpitämään saavutettuja tuloksia ja vähentämään stressin vaikutusta elämään myös pidemmällä aikavälillä.

Stressiterapian keskeiset osat:

 1. Maksuton konsultaatiotapaaminen, 60 min, jossa kokeillaan hypnoosin toimivuutta ja asiakkaan hypnoosiherkkyyttä => saadaan selville hypnoosin soveltuvuus ja toimivuus. Konsultaatiotapaamisessa sovitaan valmennuskerroista ja -suunnitelmasta
 2. Varsinainen valmennus aloitetaan esimerkiksi 2h tehopaketilla, jonka jälkeen jatketaan valmennussuunnitelman mukaisesti.
 3. Kolmen kuukauden tulostakuu, so. hypnobuustaus eli vahvistushoito veloituksetta 3 kk ajan saavutettujen tulosten tueksi
 4. Itsehypnoosin oppiminen stressinhallintaan nyt ja tulevaisuudessa
 5. Hoitotapaamiset voidaan järjestää paikan päällä Helsingissä Ullanlinnassa tai etänä videoyhteyden välityksellä.

Kenelle hypnoosin avulla eroon sterssistä sopii?

Hypnovalmennus tarjoaa tehokkaan keinon stressin hallintaan ilman lääkkeiden käyttöä. Monet ihmiset etsivät luonnollisempia tapoja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiaan ja välttää lääkkeiden sivuvaikutuksia. Hypnoosi on turvallinen ja ei-invasiivinen menetelmä, joka voi auttaa löytämään tasapainon ja rentoutumisen luonnollisesti ja tehokkaasti.

Hypnovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa stressinhallintataitojaan ja saavuttaa paremman elämänlaadun. Se auttaa oppimaan uusia tapoja reagoida stressaaviin tilanteisiin ja vähentämään stressin vaikutuksia kehoon ja mieleen. Lisäksi se parantaa unenlaatua ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hypnovalmennus voi hyvin todennäköisesti auttaa sinuakin:

 • Jos haluat päästä eroon jatkuvasta stressistäsi.
 • Jos etsit rentoutumista ja tasapainoa arkeesi.
 • Jos kaipaat lääkkeettömiä stressinhallintakeinoja.
 • Jos haluat parantaa unenlaatuasi ja vähentää stressin vaikutuksia siihen.
 • Jos etsit luonnollisia tapoja edistää hyvinvointiasi.
 • Jos haet vaihtoehtoisia menetelmiä stressinhallintaan.
 • Jos haluat oppia uusia reagointitapoja stressaavissa tilanteissa.

Kokonaisuudessaan hypnovalmennus tarjoaa kattavan lähestymistavan stressin hallintaan ja hyvinvoinnin edistämiseen. Se on tehokas ja luonnollinen tapa oppia rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä sekä tukemaan tasapainoista ja terveellistä elämäntapaa.

Sokerista eroon hypnoosihoidon suggestiovaihe Hypnohelp Helsinki

Miten hoito etenee?

Alkukeskustelu

Jos olemme jo tavanneet maksuttomassa konsultaatiossa, niin nyt varmistetaan halutut tavoitteet ja käydään läpi valmennuksen kulkua.

Alkurentoutus

Aloitetaan lyhyellä rentoutuksella jotta saadaan turhat ja ylimääräiset jännitykset pois. Valmistaudutaan muutokseen ja virittäydytään hyvään mielen tilaan.

Hypnoosiharjoitus

Testataan ja harjoitellaan erilaisten suggestioiden toimivuutta ja valitaan tavoitteisiin parhaiten sopivat. Näin luodaan pohjaa tulevalle muutokselle. Opetellaan myös itsehypnoosin tekiniikkaa.

Hypnoosityöskentely

Tässä vaiheessa alitajunnalle annetaan tavoitteiden mukaisia suggestioita pysyvien tuloksien aikaansaamiseksi. Varmistetaan itsehypnoosin toimivuus.

Virkistyminen

Tehdään perusteellinen virkistyminen. Palataan takaisin, herätään hypnoosista energisenä ja valmiina jatkamaan päivän askareita.

Loppukeskustelu

Keskustelllaan kokemuksesta ja tuntemuksista. Sovitaan seuraava tapaaminen valmennussuunnitelman mukaisestti.


Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia hypnoosista

Asiakkaani ovat kertoneet stressiterapian jälkeen tuntevansa olonsa tasapainoisemmiksi ja virkistyneeksi. Usein saan myös palautetta että he kokevat olevansa enemmän oman elämänsä johtajia aikaisemmin kovaa stressiä aiheuttaneissa tilanteissa.

Hypnovalmentaja Harri Harvo
HypnoHelp Oy
4.9
Perustuu 18 arvioon
powered by Google
Ville KaituriVille Kaituri
11:19 03 Apr 24
Harri on erittäin miellyttävä ammattilainen, joka avasi uuden maailman hypnoosin parissa, joka johti ainakin itselläni merkittävästi syvemmpään rauhoittumisen tilaan, kun mikään meditaatioharjoitus aiemmin.
Carola NiklanderCarola Niklander
12:31 30 Mar 24
Otin tuon 2h Superpaketin jossa minua ns. 'uudelleen ohjelmoitiin' makeiden käytön hallitsemiseksi. Aivan mahtava hoito ja tuntuu että ei tosiaankaan ajattele makeaa niin kuin aiemmin. Lämmin suositus.
Heta VallanenHeta Vallanen
06:43 25 Feb 24
Jo ensimmäisen kerran vaikutus yllätti paatuneen sokerihiiren ja herkkujen pupeltaminen loppui oikeastaan saman tien. Jäätelöpaketit ovat olleet koskemattomana pakastimessa nyt kolme kuukautta, ei kerta kaikkiaan vain tee mieli. Parasta on, ettei herkkuja tarvitse koko ajan aktiivisesti rajoittaa, on vain kuin ei niistä koskaan olisi isommin edes välittänyt.
Tuomo SirkkaTuomo Sirkka
05:04 15 Feb 24
Voin rehellisesti suositella Harrin palveluita ja hypnoosia. Itse otin kerta kokeilun hiukan skeptisenä mutta silti avoimin mieli. Lopputulos on nyt, etten ole syönyt sen jälkeen karkkia 2kk aikana, kuin maistanut kerran salmiakkia. Karkkia ei tee yhtään mieli, kun taas aikaisemmin sitä oikein himoitsi esim. katsoessa leffaa. Irtokarkkihimo oli vuosia aivan turha ylimääräinen haitta ja mieliteko, joka on nyt lopullisesti historiaa. Säästyy rahaa, hampaat eikä tule syötyä turhaa sokeria ja lisäaineita eli hypnoosi oli erittäin hyödyllinen apu.
Kirsi VaalioKirsi Vaalio
17:41 10 Feb 24
Ammattilainen asialla! Erikoinen ja samalla rentouttava kokemus ja hyvin tuloksin! Makean houkutus on helpottanut ja syöminen on nyt enemmän vain polttoainetta elimistölle. Aiemmin sillä on kuitattu tunne-elämän ailahteluita. Lämmin suositus Harvon vastaanotolle!
js_loader

Sijainti

Missä hypnovalmennus toteutetaan?

Teen Hypnoosin avulla eroon stressistä valmennusta Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Sipoon ja koko pääkaupunkiseudulla asukkaille osoitteessa Muukalaiskatu 1 A 1, 00140 Helsinki

Etänä toteutettavaan hypnovalmennukseen voi osallistua joka puolelta Suomea videoyhteydellä.


Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Eroon stressistä -hypnovalmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Saat valmennukselle 3 kk ajan lisävalmennusta, hypnobuustausta, veloituksetta jos koet, että et ole vielä tyytyväinen sovitun valmennuksen avulla saavutettuihin tuloksiin. Hypnobuustauksella varmistetaan 100% tyytyväisyytesi.

Eroon stressistä hypnoosi sopii niille, jotka haluavat hallita stressiä luonnollisesti ja tehokkaasti. Se on vaihtoehto niille, jotka eivät ole saaneet riittävää helpotusta muilla menetelmillä. Hypnoosi auttaa rentoutumaan syvällä tasolla ja opettaa kehon ja mielen reagoimaan rauhallisemmin stressaavissa tilanteissa.

Hypnoosiin ei voi jäädä. Hypnotisoija huolehtii aina hypnoosiin vaivuttamisesta ja siitä herättämisestä.

Jos sairastut tai sinulle tulee este, ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovitaan uudesta ajasta!

Stessiterapia hypnoosin avulla on sinulle hyvä mahdollisuus päästää vihdoinkin irti stressistä vaikka omalta kotisohvaltasi käsin – eli kyllä, myös etävastaanotto on mahdollinen ja erittäin toimivaksi todettu hoitotapa!

Maksuttoman konsultaation aikana keskustelemme tavoitteista ja luomme kuvan kokonaistilanteesta. Voimme yhdessä testata hypnoosin toimivuutta sinulle ja käydä läpi seuraavia vaiheita:

● Alkurentoutus
● Lyhyt keskustelu tavoitteista/tilanteesta
● Rentoutusharjoitus
● Hypnoosiharjoituksia
● Hypnoosin (myös hypnotisoinnin) kokeilu
● Lopuksi keskustelu tapaamisesta, tavoitteista ja niiden mahdollisesta toteutumisesta

Tämä antaa meille käsityksen siitä, miten hypnoosi voisi tukea sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

On hyvä muistaa, että konsultaatiotapaamisen tarkoitus ei ole hoitokäynti, vaan pikemminkin tilaisuus tutustua hypnoosityöskentelyyn.

Hypnoosihoito on vuorovaikutuksellista toimintaa hypnotisoija ja asiakkaan välillä. Hypnoosin aikana itsekontrolli säilyy aina sinulla. Hoidossa toimitaan aina sinun parhaaksesi, tavoitteidesi mukaisesti. Erilaiset ”hullut temput” eivät kuulu hoitovastaanotolle. Moraalikäsityksiäsi, mielipiteitäsi tai uskomuksiasi ei koskaan pyritä muuttamaan tahtosi vastaisesti.

Hypnoosiin pääsevät kaikki. Sillä ei ole mitään tekemistä herkkäuskoisuuden tai tyhmyyden kanssa. Hypnoosin aikana et menetä tietoisuuttasi, voit olla jopa enemmän tietoinen kun normaalisti.

Hypnoosihoidon aikana puhuminen ei ole välttämätöntä, eikä hypnoosi aiheuta mitään spontaania puhetulvaa. Jos hypnotisoija haluaa keskustella hypnoosin aikana asiakkaan kanssa, niin tämä on yhdessä sovittua ja hoidon tavoitteiden mukaista. Hoidon jälkeen henkilö muistaa kaiken tarpeellisen.

Yleensä hypnoosihoito on niin tehokasta, että vaikutus on pysyvä. Hypnobuustauksen avulla voidaan vielä varmistaa ja vahvistaa muutosta. Vahvistushoito tehdään yleensä Google Meet videoyhteyden välityksellä.