HypnovalmeNNus Palvelut


Tutustu hyvinvointihypnoosiin

Hypnoosi on mielenkiintoinen ja tehokas työkalu oman itsen kehittämiseen ja epäedullisten tapojen karistamiseen

Sokeririippuvuus

Eroon sokerista

Hypnovalmennuksessa hyödynnetään alitajunnan voimaa auttamaan sinua tekemään pysyviä muutoksia käyttäytymiseesi ja ruokailutottumuksiisi. Tavoitteena on vähentää tai poistaa sokerin himo ja auttaa sinua löytämään terveempiä vaihtoehtoja, jotta voit nauttia tasapainoisesta ja energisestä elämästä. Tule mukaan matkalle kohti sokeritonta elämää ja koe, miten hypnoosi voi tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Eroon sokerista hypnoosi Harri Harvo hypnovalmentaja Hypnohelp_v3
Eroon tupakasta hypnoosi Harri Harvo hypnovalmentaja Hypnohelp
Tupakkariippuvuus

Eroon tupakasta

Hypnovalmennuksessa tavoitteena on poistaa tupakanhimo ja auttaa sinua löytämään terveempiä tapoja käsitellä stressiä ja muita laukaisimia. Hypnoosin avulla voit vapautua tupakasta ja nauttia savuttomasta, terveemmästä elämästä.

stressiterapia

Eroon stressistä

Tässä valmennuksessa opit muuttamaan ajatusmallejasi ja reaktioitasi stressaaviin tilanteisiin. Tavoitteena on vähentää jännitystä ja tarjota työkaluja rentoutumiseen sekä arjen paineiden käsittelyyn. Hypnoosin avulla voit saavuttaa tasapainoisen ja rauhallisen elämän. Tule mukaan oppimaan, miten hypnoosi voi auttaa sinua vapautumaan stressistä ja löytämään sisäisen harmonian!

Eroon stressistä Harri Harvo hypnovalmentaja Hypnohelp_v3
Rentousvalmennus Harri Harvo hypnovalmentaja Hypnohelp_v3
rentousvalmennus

Rauhaa elämään

Vaikka rentoutuminen voi joskus olla haastavaa kiireisen arjen keskellä, niin rentousvalmennuksessa opit rentoutumaan syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hypnoosin avulla voit saavuttaa hyvän mielenrauha sekä oppia tekniikoita, jotka auttavat säilyttämään rentouden kaikissa, myös stressaavissa, tilanteissa. Tule mukaan kokemaan miten hypnoosi voi auttaa sinua kohti tasapainoisempaa ja rauhallista elämää.

Univalmennus

Parempaa unta

Univalmennuksen avulla voit oppia syventämään unenlaatuasi ja parantamaan unirytmiäsi. Tässä valmennuksessa käytetään hypnoottisia tekniikoita rentoutumiseen ja mielen rauhoittamiseen, mikä auttaa sinua nukahtamaan helpommin, nauttimaan syvästä unesta ja heräämään virkeänä ja energisenä joka aamu

Nukahtaminen ja unihypnoosi Harri Harvo hypnovalmentaja Hypnohelp_v3