Maksuton ja riskitön Alkukonsultaatio

Hypnovalmennuksen aloittaminen

Konsultaation aikana kartoitamme tilannettasi ja tavoitteitasi. Kokeilemme ja testaamme hypnoosin soveltuvuutta sinulle. Konsultaation tarkoitus on selvittää miten hyvin hypnoosi sopii sinulle hoitomuotona. Konsultaatio voidaan pitää paikanpäällä tai etänä

Miten ensimmäinen tapaaminen etenee?

Alkurentoutus

Keskittyminen tähän hetkeen, karistetaan turhat asiat ja jännitykset mielestä.

Lyhyt haastattelu

Kartoitetaan toiveet ja tavoitteet, keskustellaan kokonaistilanteesta.

Hypnoosiharjoitus

Testataan hypnoosiherkkyyttä, vastaanottavaisuutta, suggestiotestien avulla.

Hypnoosityöskentely

Siirrytään rauhalliseen, vastaanottavaiseen, mielen tilaan sovittujen suggestioiden avulla. Voidaan keskittyä esimerkiksi rentouden kokemukseen.

Virkistyminen

Tehdään huolellinen virkistäytyminen, herääminen, takaisin tähän aikaan ja paikkaan. Olo on energinen ja valmis jatkamaan päivän askareita.

Loppukeskustelu

Keskustellaan tapaamisesta, tavoitteista ja niiden mahdollisesta toteutumisesta hypnoosin avulla. Saat myös ehdotuksen tavoitteiden mukaisen hypnovalmennuksen aloittamisesta.

Varaa aika konsultaatioon

Varaa aika joko etäkäyntiin tai paikanpäälle. Molemmat ovat maksuttomia.


Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia hypnoosista

HypnoHelp Oy
4.9
Perustuu 18 arvioon
powered by Google
Ville KaituriVille Kaituri
11:19 03 Apr 24
Harri on erittäin miellyttävä ammattilainen, joka avasi uuden maailman hypnoosin parissa, joka johti ainakin itselläni merkittävästi syvemmpään rauhoittumisen tilaan, kun mikään meditaatioharjoitus aiemmin.
Carola NiklanderCarola Niklander
12:31 30 Mar 24
Otin tuon 2h Superpaketin jossa minua ns. 'uudelleen ohjelmoitiin' makeiden käytön hallitsemiseksi. Aivan mahtava hoito ja tuntuu että ei tosiaankaan ajattele makeaa niin kuin aiemmin. Lämmin suositus.
Heta VallanenHeta Vallanen
06:43 25 Feb 24
Jo ensimmäisen kerran vaikutus yllätti paatuneen sokerihiiren ja herkkujen pupeltaminen loppui oikeastaan saman tien. Jäätelöpaketit ovat olleet koskemattomana pakastimessa nyt kolme kuukautta, ei kerta kaikkiaan vain tee mieli. Parasta on, ettei herkkuja tarvitse koko ajan aktiivisesti rajoittaa, on vain kuin ei niistä koskaan olisi isommin edes välittänyt.
Tuomo SirkkaTuomo Sirkka
05:04 15 Feb 24
Voin rehellisesti suositella Harrin palveluita ja hypnoosia. Itse otin kerta kokeilun hiukan skeptisenä mutta silti avoimin mieli. Lopputulos on nyt, etten ole syönyt sen jälkeen karkkia 2kk aikana, kuin maistanut kerran salmiakkia. Karkkia ei tee yhtään mieli, kun taas aikaisemmin sitä oikein himoitsi esim. katsoessa leffaa. Irtokarkkihimo oli vuosia aivan turha ylimääräinen haitta ja mieliteko, joka on nyt lopullisesti historiaa. Säästyy rahaa, hampaat eikä tule syötyä turhaa sokeria ja lisäaineita eli hypnoosi oli erittäin hyödyllinen apu.
Kirsi VaalioKirsi Vaalio
17:41 10 Feb 24
Ammattilainen asialla! Erikoinen ja samalla rentouttava kokemus ja hyvin tuloksin! Makean houkutus on helpottanut ja syöminen on nyt enemmän vain polttoainetta elimistölle. Aiemmin sillä on kuitattu tunne-elämän ailahteluita. Lämmin suositus Harvon vastaanotolle!
js_loader

Sijainti

Missä hypnovalmennus tehdään?

Teen hypnovalmennusta Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Sipoon ja koko pääkaupunkiseudulla asukkaille osoitteessa Muukalaiskatu 1 A 1, 00140 Helsinki

Etänä toteutettavaan hypnovalmennukseen voi osallistua joka puolelta Suomea Google Meet videoyhteydellä.


Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Kyllä. Etävastaanotto on yhtä tehokasta kuin paikanpäälläkin tehtynä.

Hypnoosiin ei voi jäädä. Hypnotisoija huolehtii aina hypnoosiin vaivuttamisesta ja siitä herättämisestä.

Jos sairastut tai sinulle tulee este, ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovitaan uudesta ajasta!

Hypnovalmennus sopii lähes kaikille. Poikkeuksen tekee mielenterveysongelmien kanssa painivat henkilöt. Jos sinulle on diagnosoitu vakava masennus tai psykoottisia oireita, niin hypnovalmennusta ei suositella.

Hypnovalmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa.

Eroon makeanhimosta ja eroon tupakasta -hypnovalmennuksilla on 100% rahat takaisin -takuu.

Palveluiden kohdalla “usein kysyttyä” kohdasta löydät aina kyseisen palvelun takuulupaukset.

Hypnoosihoito on vuorovaikutuksellista toimintaa hypnotisoija ja asiakkaan välillä. Hypnoosin aikana itsekontrolli säilyy aina sinulla. Hoidossa toimitaan aina sinun parhaaksesi, tavoitteidesi mukaisesti. Erilaiset ”hullut temput” eivät kuulu hoitovastaanotolle. Moraalikäsityksiäsi, mielipiteitäsi tai uskomuksiasi ei koskaan pyritä muuttamaan tahtosi vastaisesti.

Hypnoosiin pääsevät kaikki. Sillä ei ole mitään tekemistä herkkäuskoisuuden tai tyhmyyden kanssa. Hypnoosin aikana et menetä tietoisuuttasi, voit olla jopa enemmän tietoinen kun normaalisti.

Hypnoosihoidon aikana puhuminen ei ole välttämätöntä, eikä hypnoosi aiheuta mitään spontaania puhetulvaa. Jos hypnotisoija haluaa keskustella hypnoosin aikana asiakkaan kanssa, niin tämä on yhdessä sovittua ja hoidon tavoitteiden mukaista. Hoidon jälkeen henkilö muistaa kaiken tarpeellisen.

Hypnobuustaus on yleensä etäyhteyden välityksellä tehtävä lyhyt, n. 30 min, tehoka hoito joka suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden mukaiseksi.

Konsultaatio on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Sen yhteydessä testaamme hypnoosin toimivuutta sinulle. Yleensä se sisältää seuraavat vaiheet:

  • alkurentoutus
  • lyhyt keskustelu tavoitteesta / tilanteesta
  • hypnoosiharjoituksia hypnoosiherkkyyteen
  • hypnotisointikokeilu
  • loppukeskustelu tapaamisesta, tavoitteista ja niiden mahdollisesta toteutumisesta
  • ehdotus jatkosta, esimerkiksi makeanhimon taltuttamisessa
  • Ensikäynti voidaan käyttää vain keskusteluunkin, jos haluat.