Parempaa unta

Univalmennus hypnoosin avulla

Unihypnoosi tarjoaa nopean ja vaivattoman ratkaisun nukahtamisvaikeuksiin hyödyntämällä hypnoottista tilaa ja itsehypnoositekniikoita

Unen puute ja nukahtamisvaikeudet

Univaikeudet ja nukahtamisongelmat aiheuttavat useita haasteita ihmisen arjessa. Kun uni ei tule helposti, se voi johtaa unen laadun heikkenemiseen, mikä vaikuttaa sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen.

Päiväaikainen väsymys ja alentunut energia ovat yleisiä seurauksia, ja ne voivat heikentää keskittymiskykyä sekä työ- ja opiskelusuorituksia. Pitkäaikainen unenpuute voi myös altistaa mielialahäiriöille, kuten masennukselle ja ahdistukselle, ja lisätä stressitasoja, mikä puolestaan pahentaa univaikeuksia luoden noidankehän.

Pitkäaikasempiinkin nukahtamisvaikeksiin on olemassa erilaisia elämänhallintaan liittyviä keinoja ja menetelmiä. Unihypnoosi on yksi niistä.

Kokonaisvaltainen unihypnoosi auttaa henkilöä nopeasti ja vaivattomasti oppimaan uusia tapoja rentoutua ja helpottaa nukahtamista. Tutustu palveluun.

Miksi hypnoosi toimii nukahtamisen apuna?

Hypnoosi voi toimia tehokkaana apuna nukahtamisessa monien eri tekijöiden vuoksi. Ensinnäkin, se auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä, mikä on olennaista unen saavuttamiseksi.

Hypnoosin aikana käytettävät suggestiot ohjaavat alitajuntaa kohti rauhallisuutta, vähentäen stressiä ja ahdistusta, jotka usein estävät nukahtamista. Tämä auttaa luomaan mielentilan, joka on otollinen unen saavuttamiselle.

Lisäksi hypnoosi vähentää mielen aktiivisuutta ja auttaa keskittämään ajatukset pois päivän murheista. Se luo optimaalisen tilan nukahtamiselle, koska se auttaa rauhoittamaan mieltä ja keskittymään hetkeen. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä ihmisille, jotka kärsivät toistuvista nukahtamisongelmista tai joiden unettomuus johtuu psyykkisistä syistä, kuten ylikierroksilla käyvästä mielestä.

Unihypnoosi on myös käytännöllinen ratkaisu, koska se ei vaadi pitkäaikaista terapiaa tai syiden selvittelyä. Sen sijaan univalmennus tarjoaa konkreettisia ja helppoja tekniikoita, jotka voivat auttaa parantamaan unenlaatua nopeasti. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät nopeaa ja käytännöllistä ratkaisua nukahtamisongelmiin ilman monimutkaisia hoitoja tai pitkiä valmennusohjelmia.

Univalmennus keskittyy tarjoamaan asiakkaille välittömän avun nukahtamisongelmiin, jotta he voivat saada paremman unen laadun ja parantaa yleistä hyvinvointiaan. Sen yksinkertaiset ja helppokäyttöiset tekniikat voivat auttaa asiakkaita saavuttamaan paremman unen ilman tarvetta syvälliseen pohdintaan tai monimutkaisten tekniikoiden oppimiseen.

Mitä unihypnoosi valmennus sisältää?

Univalmennus unihypnoosin avulla tarjoaa tehokkaan ja yksilöllisen lähestymistavan nukahtamisvaikeuksien hoitamiseen. Palvelu alkaa maksuttomalla 60 minuutin konsultaatiotapaamisella, jossa asiakas ja valmentaja käyvät läpi asiakkaan tilannetta ja asetettuja tavoitteita.

Tässä alkukeskustelussa arvioidaan hypnoosin soveltuvuutta ja asiakkaan hypnoosiherkkyyttä, jotta voidaan selvittää, kuinka hyvin hypnoosi voi auttaa nukahtamisvaikeuksien hoidossa.

Varsinainen valmennus voidaan aloittaa esimerkiksi 2h tehopaketilla, jonka jälkeen sitä jatketaan sovitun suunnitelman mukaisesti. Valmennuksessa keskitytään unihypnoosin avulla nukahtamisvaikeuksien hoitamiseen ja opetellaan hypnoosin avulla erilaisia rentoutumis- ja ajatustekniikoita, jotka edistävät parempaa unenlaatua.

Itsehypnoositekniikoiden oppiminen on olennainen osa univalmennusta. Valmennuksen aikana asiakkaat saavat työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla he voivat hallita unenlaatua ja nukahtamista niin valmennuksen aikana kuin sen jälkeenkin. Näitä itsehypnoositekniikoita voi soveltaa arkielämässä eri tilanteissa, mikä auttaa ylläpitämään saavutettuja tuloksia ja vähentämään nukahtamisvaikeuksia myös pidemmällä aikavälillä.

Osana palvelua asiakkaalle tarjotaan myös 3 kuukauden tulostakuu, mikä mahdollistaa tarvittaessa maksuttoman hypnobuustauksen, so. vahvistushoidon, saavutettujen tulosten ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi.

Univalmennus hypnoosin avulla pähkinänkuoressa:

  1. Maksuton konsultaatiotapaaminen, 60 min, jossa kokeillaan hypnoosin toimivuutta ja asiakkaan hypnoosiherkkyyttä => saadaan selville hypnoosin soveltuvuus ja toimivuus
  2. Ensimmäinen valmennuskerta yleensä 1 x 2h, seuraavat sovitun valmennussuunnitelman mukaisesti
  3. Kolmen kuukauden tulostakuu, so. hypnobuustaus eli vahvistushoito veloituksetta 3 kk ajan saavutettujen tulosten tueksi
  4. Itsehypnoosin oppiminen osana valmennusta
  5. Hoitotapaamiset voidaan järjestää paikan päällä Helsingissä Ullanlinnassa tai etänä videoyhteyden välityksellä.

Kenelle nukahtamis hypnovalmennus sopii?


Unihypnoosi voi olla erityisen hyödyllinen, jos tunnistat itsesi kuuluvan johonkin seuraavista ryhmistä:

  • Stressi: Jos koet jatkuvaa stressiä ja jännitystä, jotka vaikeuttavat rentoutumista ja nukahtamista, unihypnoosi voi auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumistilan ja rauhoittamaan mieltäsi ennen nukkumaanmenoa.
  • Univaikeudet: Jos sinulla on vaikeuksia nukahtaa tai pysyä unessa yöllä, unihypnoosi voi tarjota luonnollisen vaihtoehdon unilääkkeille auttaen sinua saavuttamaan paremman unenlaadun ilman lääkkeiden käyttöä.
  • Unirytmin häiriöistä kärsivät: Jos sinulla on vaikeuksia säädellä unirytmiäsi esimerkiksi vuorotyön tai matkustamisen vuoksi, unihypnoosi voi auttaa sinua normalisoimaan unen ja valveen jaksoja sekä parantamaan unen laatua.
  • itsehoito: Jos haluat oppia tehokkaita rentoutumistekniikoita ja stressinhallintakeinoja, unihypnoosi voi opettaa sinulle keinoja hallita stressiä ja jännitystä, mikä voi edistää parempaa unta ja yleistä hyvinvointia.
  • Luonnollinen uni: Jos haluat löytää luonnollisen tavan parantaa unenlaatuasi ja saada syvempää unta ilman sivuvaikutuksia, unihypnoosi voi tarjota sinulle sopivan ratkaisun.

Unihypnoosi voi tarjota turvallisen ja tehokkaan tavan parantaa unenlaatua ja edistää yleistä hyvinvointia.

Miten nopeasti hypnoosi auttaa?

Unihypnoosi voi todella tarjota nopeaa helpotusta nukahtamisongelmiin, ja monet kokevatkin sen hyödyt jo ensimmäisen istunnon jälkeen. Hypnoosin avulla keho ja mieli voivat saavuttaa syvemmän tilan, joka edistää nukahtamista. Jo ensimmäisellä kerralla osallistuja voi kokea olonsa rauhallisemmaksi ja levollisemmaksi, mikä voi tehdä nukahtamisesta helpompaa.

Unihypnoosi auttaa usein lievittämään stressiä ja jännitystä, jotka voivat olla merkittäviä esteitä nukahtamiselle. Rentoutumisen lisäksi hypnoosi voi myös auttaa rauhoittamaan mielen ja hillitsemään levottomia ajatuksia, jotka voivat pitää hereillä yöllä. Kun mieli on rauhallinen ja keho rentoutunut, uni tulee usein luonnollisesti helpommin.

Ensimmäisen istunnon jälkeen useat ihmiset huomaavat, että heidän nukahtamisensa paranee ja että he saavat paremman yöunen. Toistuvat istunnot voivat vahvistaa näitä tuloksia ja auttaa luomaan kestäviä tapoja rentoutua ja valmistautua uneen. Vaikka tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, monille unihypnoosi tarjoaa nopean ja tehokkaan avun nukahtamisongelmiin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jatkuva sitoutuminen ja säännöllinen harjoittelu voivat parantaa unihypnoosin tehokkuutta entisestään. Osallistujat voivat myös hyötyä unihypnoosin ohjeiden ja harjoitusten soveltamisesta omassa arjessaan nukkumistottumuksia parantamalla ja stressin hallintaa edistämällä.

Sokerista eroon hypnoosihoidon suggestiovaihe Hypnohelp Helsinki

Miten valmennustapaaminen etenee?

Alkukeskustelu

Jos olemme jo tavanneet maksuttomassa konsultaatiossa, niin nyt varmistetaan halutut tavoitteet ja käydään läpi valmennuksen kulkua.

Alkurentoutus

Aloitetaan lyhyellä rentoutuksella jotta saadaan turhat ja ylimääräiset jännitykset pois. Valmistaudutaan muutokseen ja virittäydytään hyvään mielen tilaan.

Hypnoosiharjoitus

Testataan ja harjoitellaan erilaisten suggestioiden toimivuutta ja valitaan tavoitteisiin parhaiten sopivat. Näin luodaan pohjaa tulevalle muutokselle. Opetellaan myös itsehypnoosin tekiniikkaa.

Hypnoosityöskentely

Tässä vaiheessa alitajunnalle annetaan tavoitteiden mukaisia suggestioita pysyvien tuloksien aikaansaamiseksi. Varmistetaan itsehypnoosin toimivuus.

Virkistyminen

Tehdään perusteellinen virkistyminen. Palataan takaisin, herätään hypnoosista energisenä ja valmiina jatkamaan päivän askareita.

Loppukeskustelu

Keskustelllaan kokemuksesta ja tuntemuksista. Sovitaan seuraaavasta tapaamisesta sovitun suunnitelman mukaisesti.


Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia hypnovalmennuksista

HypnoHelp Oy
4.9
Perustuu 18 arvioon
powered by Google
Ville KaituriVille Kaituri
11:19 03 Apr 24
Harri on erittäin miellyttävä ammattilainen, joka avasi uuden maailman hypnoosin parissa, joka johti ainakin itselläni merkittävästi syvemmpään rauhoittumisen tilaan, kun mikään meditaatioharjoitus aiemmin.
Carola NiklanderCarola Niklander
12:31 30 Mar 24
Otin tuon 2h Superpaketin jossa minua ns. 'uudelleen ohjelmoitiin' makeiden käytön hallitsemiseksi. Aivan mahtava hoito ja tuntuu että ei tosiaankaan ajattele makeaa niin kuin aiemmin. Lämmin suositus.
Heta VallanenHeta Vallanen
06:43 25 Feb 24
Jo ensimmäisen kerran vaikutus yllätti paatuneen sokerihiiren ja herkkujen pupeltaminen loppui oikeastaan saman tien. Jäätelöpaketit ovat olleet koskemattomana pakastimessa nyt kolme kuukautta, ei kerta kaikkiaan vain tee mieli. Parasta on, ettei herkkuja tarvitse koko ajan aktiivisesti rajoittaa, on vain kuin ei niistä koskaan olisi isommin edes välittänyt.
Tuomo SirkkaTuomo Sirkka
05:04 15 Feb 24
Voin rehellisesti suositella Harrin palveluita ja hypnoosia. Itse otin kerta kokeilun hiukan skeptisenä mutta silti avoimin mieli. Lopputulos on nyt, etten ole syönyt sen jälkeen karkkia 2kk aikana, kuin maistanut kerran salmiakkia. Karkkia ei tee yhtään mieli, kun taas aikaisemmin sitä oikein himoitsi esim. katsoessa leffaa. Irtokarkkihimo oli vuosia aivan turha ylimääräinen haitta ja mieliteko, joka on nyt lopullisesti historiaa. Säästyy rahaa, hampaat eikä tule syötyä turhaa sokeria ja lisäaineita eli hypnoosi oli erittäin hyödyllinen apu.
Kirsi VaalioKirsi Vaalio
17:41 10 Feb 24
Ammattilainen asialla! Erikoinen ja samalla rentouttava kokemus ja hyvin tuloksin! Makean houkutus on helpottanut ja syöminen on nyt enemmän vain polttoainetta elimistölle. Aiemmin sillä on kuitattu tunne-elämän ailahteluita. Lämmin suositus Harvon vastaanotolle!
js_loader

Sijainti

Missä hypnovalmennus toteutetaan?

Teen Uni Hypnovalmennusta Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Sipoon ja koko pääkaupunkiseudulla asukkaille osoitteessa Muukalaiskatu 1 A 1, 00140 Helsinki

Etänä toteutettavaan hypnovalmennukseen voi osallistua joka puolelta Suomea videoyhteydellä.


Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

vaikka omalta kotisohvaltasi käsin – eli kyllä, myös etävastaanotto on mahdollinen ja erittäin toimivaksi todettu hoitotapa!

Maksuttoman konsultaation aikana keskustelemme tavoitteista ja luomme kuvan kokonaistilanteesta. Voimme yhdessä testata hypnoosin toimivuutta sinulle ja käydä läpi seuraavia vaiheita:

● Alkurentoutus
● Lyhyt keskustelu tavoitteista/tilanteesta
● Rentoutusharjoitus
● Hypnoosiharjoituksia
● Hypnoosin (myös hypnotisoinnin) kokeilu
● Lopuksi keskustelu tapaamisesta, tavoitteista ja niiden mahdollisesta toteutumisesta

Tämä antaa meille käsityksen siitä, miten hypnoosi voisi tukea sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Univalmennus hypnoosin avulla sopii niille, jotka kärsivät univaikeuksista tai haluavat parantaa unenlaatuaan luonnollisesti. Se voi hyödyttää niitä, jotka kamppailevat unensaannin tai unenlaadun kanssa stressin, ahdistuksen tai muiden unihäiriöiden takia. Hypnoosi auttaa rentoutumaan ja opettaa keholle ja mielelle terveellisiä unirutiineja.

Hypnoosiin ei voi jäädä. Hypnotisoija huolehtii aina hypnoosiin vaivuttamisesta ja siitä herättämisestä.

Jos sairastut tai sinulle tulee este, ota minuun yhteyttä mahdollisimman pian ja sovitaan uudesta ajasta!

Univalmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Saat valmennukselle 3 kk ajan lisävalmennusta, hypnobuustausta, veloituksetta jos koet, että et ole vielä tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin. Hypnobuustauksella varmistetaan 100% tyytyväisyytesi.

Hypnoosihoito on vuorovaikutuksellista toimintaa hypnotisoija ja asiakkaan välillä. Hypnoosin aikana itsekontrolli säilyy aina sinulla. Hoidossa toimitaan aina sinun parhaaksesi, tavoitteidesi mukaisesti. Erilaiset ”hullut temput” eivät kuulu hoitovastaanotolle. Moraalikäsityksiäsi, mielipiteitäsi tai uskomuksiasi ei koskaan pyritä muuttamaan tahtosi vastaisesti.

Hypnoosiin pääsevät kaikki. Sillä ei ole mitään tekemistä herkkäuskoisuuden tai tyhmyyden kanssa. Hypnoosin aikana et menetä tietoisuuttasi, voit olla jopa enemmän tietoinen kun normaalisti.

Hypnoosihoidon aikana puhuminen ei ole välttämätöntä, eikä hypnoosi aiheuta mitään spontaania puhetulvaa. Jos hypnotisoija haluaa keskustella hypnoosin aikana asiakkaan kanssa, niin tämä on yhdessä sovittua ja hoidon tavoitteiden mukaista. Hoidon jälkeen henkilö muistaa kaiken tarpeellisen.

Yleensä hypnoosihoito on niin tehokasta, että vaikutus on pysyvä. Hypnobuustauksen avulla voidaan vielä varmistaa ja vahvistaa muutosta. Vahvistushoito tehdään yleensä Google Meet videoyhteyden välityksellä.