Etsitkö hypnoosi Helsinki?

Hypnoterapia Helsinki

Etsitkö hypnoterapeuttia joka voisi auttaa sinua selättämään elämässä olevia haasteita? Hypnoosi tukee elämäntapamuutoksia, parantaa suorituskykyä sekä elämänhallintaa. Hypnoterapia toimii todistetusti myös etänä. Varaa maksuton alkukonsultaatio.

Hypnoosi on mielen tila, jossa mieli on avoin uuden oppimiseen ja vanhan hylkäämiseen

Hypnoterapeutti Harri Harvo

Mitä on hypnoterapia?

Hypnoterapia yhdistää hypnoosin ja terapiatyön. Hypnoosi on rentoutumisen tila, jossa ihminen keskittyy omaan sisäiseen maailmaansa. Tämä tila auttaa pääsemään lähemmäs omia voimavaroja ja auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia elämässä.

Hypnoosissa voi tiedostaa unohdettuja asioita ja korjata pitkän ajan kuluessa muodostuneita epäedullisia rutiineja. Hypnoterapia ei aina tähtää syviin hypnoositiloihin, vaan hoidossa keskitytään hyvään suggestioalttiuteen ja aktiiviseen työskentelyyn tavoitteidesi mukaisesti.

Terapiassa hypnotisoitava ei menetä kontrollia, vaan rentoutuu syvästi. Tämä tila on samanlainen kuin juuri ennen nukahtamista, ja rentoutumisen syvyysaste vaihtelee yksilöllisesti.

Voit testata hypnoosihoidon sopivuutta itsellesi maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Katso video lisätietoja varten.

Hei 😀, Hypnoosi varaukset myös etänä Helsingin lähialueille: Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Vihti, Sipoo, Porvoo, Hyvinkää, Mäntsälä, Lohja, Raasepori, Inkoo ja Karkkila

Ratkaisut

Mihin hypnoosihoito auttaa?

Hypnoterapia on osoittanut olevansa tehokas hoito pinttyneiden tapojen muuttamiseen. Tavoitteena on päästä lopullisesti eroon elämää haittaavista tavoista. Hoitojen jälkeen et jää yksin vaan hypnoosin tehoa voidaan vahvistaa hypnobuustauksien avulla.

 • Tupakoinnin lopettaminen
 • Sokeririippuvuudesta eroon
 • Painonhallinta ja syömishäiriöt
 • Uniongelmat ja unettomuus
 • Stressi ja kiireen tuntu
 • Esiintymisjännitys ja muut jännitystilat
 • Fobiat, ahdistuneisuus ja paniikkihäiriöt
 • Suorituskyvyn parantaminen
 • Mielenrauha ja tasapaino
 • Minäkuvan ja itsetunnon vahvistaminen
 • Bruksismi eli hampaiden narskuttelu
 • Kiputilojen lievittäminen
Hypnoosihoito Helsinki mihin hypnoosi auttaa - Hypnoterapeutti Helsinki Harri Harvo vastaa

Elämänmuutos

Hypnoosi kokemuksia

Hypnoterapia koetaan useimmiten miellyttävänä ja virkistävänä. Katso videot joissa Alisa, Toni ja Tiina kertovat kokemuksiaan hypnoosista. Esimerkiksi Alisa pääsi eroon paniikkihäiriöstä, kun taas Tonin rentous ja suorituskyky parani ja Tiina pääsi eroon sokeririippuvuudesta. Mistä painolastista sinä haluaisit eroon?

Hyödynnä hypnoterapiaa pysyvän muutoksesi tukena

Miksi valita hypnoosihoito Helsinki?

Toisinaan muutos tuntuu vaikealta, jopa ylitse pääsemättömältä. Ehkä sama ongelma on jatkunut pitkään ja toistuvat takaiskut ovat lannistaneet mielen. Tällöin itsensä moittiminen, turhautuminen tai jopa epätoivo ottaa vallan. 

Ymmärrämme että ihmisen mieli on erittäin taitava pitämään kiinni kaikista oppimistamme tavoista, kokemuksista ja ajattelumalleista. Hypnoositerapiassa tartutaan juuri tähän ongelmaan ja lähdetään irtautumaan vanhoista painolasteista. Pysyvä muutos syntyy alitajunnassa hypnoterapian aikana.

Mitä saat mukaasi?

Hypnoosin hyödyt

 • Hypnoosissa mieli on avoin uuden oppimiselle
 • Hypnoterapia antaa käyttökelpoisia työkaluja koko loppuelämän ajaksi
 • Uuden minän positiivinen vaikutus ympärilläsi oleviin läheisiin ja työkavereihin
 • Hypnoterapian avulla opit paremmin hallitsemaan ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi
 • Auttaa sinua luomaan uuden, terveemmän suhteen itseesi ja ympäröivään maailmaasi
 • Hypnoterapian avulla muutos sisäistyy alitajuntaan erityisen hyvin

Arvioinnit

Asiakkaiden ajatuksia hypnoosista

HypnoHelp Oy
4.9
Perustuu 18 arvioon
powered by Google
Ville KaituriVille Kaituri
11:19 03 Apr 24
Harri on erittäin miellyttävä ammattilainen, joka avasi uuden maailman hypnoosin parissa, joka johti ainakin itselläni merkittävästi syvemmpään rauhoittumisen tilaan, kun mikään meditaatioharjoitus aiemmin.
Carola NiklanderCarola Niklander
12:31 30 Mar 24
Otin tuon 2h Superpaketin jossa minua ns. 'uudelleen ohjelmoitiin' makeiden käytön hallitsemiseksi. Aivan mahtava hoito ja tuntuu että ei tosiaankaan ajattele makeaa niin kuin aiemmin. Lämmin suositus.
Heta VallanenHeta Vallanen
06:43 25 Feb 24
Jo ensimmäisen kerran vaikutus yllätti paatuneen sokerihiiren ja herkkujen pupeltaminen loppui oikeastaan saman tien. Jäätelöpaketit ovat olleet koskemattomana pakastimessa nyt kolme kuukautta, ei kerta kaikkiaan vain tee mieli. Parasta on, ettei herkkuja tarvitse koko ajan aktiivisesti rajoittaa, on vain kuin ei niistä koskaan olisi isommin edes välittänyt.
Tuomo SirkkaTuomo Sirkka
05:04 15 Feb 24
Voin rehellisesti suositella Harrin palveluita ja hypnoosia. Itse otin kerta kokeilun hiukan skeptisenä mutta silti avoimin mieli. Lopputulos on nyt, etten ole syönyt sen jälkeen karkkia 2kk aikana, kuin maistanut kerran salmiakkia. Karkkia ei tee yhtään mieli, kun taas aikaisemmin sitä oikein himoitsi esim. katsoessa leffaa. Irtokarkkihimo oli vuosia aivan turha ylimääräinen haitta ja mieliteko, joka on nyt lopullisesti historiaa. Säästyy rahaa, hampaat eikä tule syötyä turhaa sokeria ja lisäaineita eli hypnoosi oli erittäin hyödyllinen apu.
Kirsi VaalioKirsi Vaalio
17:41 10 Feb 24
Ammattilainen asialla! Erikoinen ja samalla rentouttava kokemus ja hyvin tuloksin! Makean houkutus on helpottanut ja syöminen on nyt enemmän vain polttoainetta elimistölle. Aiemmin sillä on kuitattu tunne-elämän ailahteluita. Lämmin suositus Harvon vastaanotolle!
js_loader

Hypnoosihoito sopii lähes kaikille

Kenelle hypnoosi sopii?

Hypnoterapiasta apua löytyy melkein kaikille. Tärkeintä että olet motivoitunut hoitoon. Hypnoterapian onnistumiseksi tarvitaan ”heittäytymistä” hypnotisoitavaksi. Tätä varten rakennamme yhdessä luottamuksen ilmapiirin.

Jos koet hypnotisoinnin jännittäväksi tai pelottavaksi, niin me voimme alussa käydä rauhassa läpi hypnoosihoidon kulkua ja tutustua siihen.

Hypnoterapia ei kuitenkaan sovellu henkilölle, jolla on tai on ollut psykoottinen sairaus. Se ei myöskään sovi vakavan masennuksen ainoaksi hoitokeinoksi tai viimeiseksi oljenkorreksi hoitona, kun kaikki muu on jo kokeiltu, ja henkilölle jolla on pakko-oireita tai paranoidisuutta.

Etähypnoosi vai lähitapaaminen Harri Harvo hypnohelp

Useimmille tämä on ensimmäinen kerta

Tutustu hypnoterapiaan maksutta

Useimmat asiakkaistani tulevat ensimmäistä kertaa hypnoterapeutin vastaanotolle. Päällimmäinen tunne on monella jännitys. Omaan asiaan voi liittyvä voimakkaita tunteita. Ahdistusta, pettymyksiä, salailua, häpeää, surua ja pelkoja. Lupaan, että olet hyvissä ja luotettavissa käsissä.

Ensimmäisessä maksuttomassa tapaamisessa pääpaino on keskustelussa. Pääset perehtymään hypnoterapian käytäntöihin sekä hypnoosiin terapeuttisena työkaluna. Selvitämme yhdessä kuinka hypnoterapia voisi hyödyttää sinua. Kokeilemme hypnoosia 15-20 min syvärentoutus-hypnoosissa poistaen stressiä sekä vahvistaen itsetuntemusta positiivisten suggestioiden avulla.

Henkinen valmennus osa palvelua

Hypnoterapeutti Harri Harvo

Olen hypnoterapeutti Harri Harvo. Teen töitä eri ikäisten ja hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Yhdessä etenemme kohti ratkaisua. Henkinen valmennus on tärkeä osa tarjoamaani hypnoterapiaa. Olet jo oikealla tiellä ja uskot että löydämme etsimäsi ratkaisun ja saavutat itsellesi tärkeät tavoitteet.

Tutustu hypnovalmennus-paketteihin:

Hypnoosi auttaa oikeasti Harri Harvo Hypnohelp

Hyvä hypnoterapeutti Helsinki

Tavataan kasvotusten tai etänä 👍

Hypnoosi Helsinki ajanvaraus

Palvelen Helsingin alueella sekä kasvotusten että etänä. Hypnoosi on todistetusti toimiva menetelmä myös videon välityksellä (pst. katso videokokemus ylempää)

Varaa aika alla olevasta kalenterista. Valitse ensin palvelu, jonka alta se löytyy nimikkeellä “Maksuton aloitus”. 

Nähdään ja tervetuloa 😀

Hypnoterapeutti Harri Harvo

Vastaanotto Helsingissä: Muukalaiskatu 1 A 1, 00140 Helsinki (Ullanlinna)

Usein kysyttyä

Kliininen hypnoterapeutti on tekee hypnoosia lääketieteellisessä merkityksessä.

Hypnotisoija on hypnoosin ammattilainen. Hypnoterapeutiksi kutsutaan hypnotisoijaa joka käyttää hypnoosia terapeuttisissa hoidoissa.