Hypnoosi auttaa

Löydä vahvuus itsestäsi ja avaimet rentouteen ja hyvinvointiisi. Hypnoosi on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka auttaa myös sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi elämän monilla osa-alueilla.

Kaikki hypnoosipalvelut onnistuvat myös etäyhteyden välityksellä!

Hypnoosipalvelut & hypnoosihoidot

Rentousvalmennus Harri Harvo | Helsinki

Hypnoosi on mielenkiintoinen ja monipuolinen työkalu, jolla voimme saavuttaa haluamiamme muutoksia elämässämme. Hypnoosin avulla voimme aktivoida omia voimavarojamme ja vahvistaa itsetuntoamme. Hypnoosin avulla voimme myös vapautua rajoittavista uskomuksista ja tavoista, jotka estävät meitä elämästä täysillä.

Hyvinvointihypnoosille hyviä hoitokohteita ovat mm. univaikeudet, makean himo, tupakoinnin lopettaminen, rentoutuminen ja itsetunnon kehittäminen.

Hypnoosiryhmiä järjestetään toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti, savuttomuuden saavuttamsesta sokerin karistamiseen.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingissä. Yksilö- ja ryhmähypnoosi aloitetaan yleensä aina maksuttomalla ensikäynnillä joko videoyhteydellä tai vastaanotolla. Ensitapaamisen aikana voidaan jo harjoitella hypnoosin soveltuvuutta sinulle.

Ensikäynti ei sido sinua mihinkään. Päätät itse, haluatko jatkaa hoitoa ja saavuttaa tavoitteesi.

Maksuton ensikäynti

Tule kokeilemaan, kuinka hyvältä hypnoosi tuntuu ja löytämään sinun tilanteeseesi parhaiten sopivat hoitomenetelmät. Maksuton ensikäynti kuuluu kaikkiin hypnoosipalveluihin, kestää noin 60 minuuttia, ja tarjoaa osallistujalle roppakaupalla hyvää oloa, luottamusta ja energiaa!

Pikakatsaus tarjoamiini hypnoosipalveluihin

Hyvinvointihypnoosi

on tehokas ja ainutkertainen tapa parantaa elämänlaatuasi ja saavuttaa tavoitteesi.

Hyvinvointihypnoosi on turvallinen ja luonnollinen menetelmä, joka hyödyntää alitajuntasi voimaa. Se auttaa sinua rentoutumaan, vapautumaan stressistä, lisäämään itsetuntoasi, muuttamaan huonoja tapoja ja paljon muuta.

Jos haluat kokeilla hyvinvointihypnoosia, ota yhteyttä minuun ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Tämä on loistava tilaisuus tutustua hypnoosiin ja sen hyötyihin.

Tartu tilaisuuteen nyt. Hyvinvointihypnoosi voi muuttaa elämäsi!

 • Univaikeudet
 • Stressi
 • Makean himo
 • Fobiat
 • Motivointi
 • Krooninen kipu
 • Peliriippuvuus
 • Tupakoinnin lopettaminen
 • Painon hallinta
 • Itsetunto
 • Esiintymisjännitys

Aloitussarja 3 krt -450€

Unihypnoosi – Eroon sokerista – Kipu pois

Unihypnoosi etänä tai lähivastaanotolla

Kiinnostaako sinua unihypnoosi? Se on tehokas ja turvallinen tapa parantaa unen laatua ja hyödyntää unen voimaa. Unihypnoosi auttaa sinua rentoutumaan, nukkumaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteesi.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla unihypnoosia maksutta ensikäynnillä. Varaa aika netissä tai soita meille. Ensikäynnillä saat tietää lisää unihypnoosista ja sen hyödyistä.

Jos haluat jatkaa unihypnoosia, tarjoan sinulle 3 krt aloitussarjan hintaan 450€ Tämä on edullinen ja kannattava sijoitus omaan hyvinvointiisi.

Älä odota enää, vaan tartu tilaisuuteen ja varaa aikasi unihypnoosiin jo tänään. Unihypnoosi on avain parempaan uneen ja onnistumiseen!

Eroon sokerista etänä tai lähivastaanotolla

Haluaisitko eroon sokerista ja makean himosta? Nopeasti ja pysyvästi!

Mitä jos saisit 100% takuun onnistumisesta – tai rahat takaisin?

Nyt se on mahdollista! Tarjoan rajoitetun ajan sokerihypnoosille 100% RAHAT TAKAISIN -TAKUUN.

Takuuhoitoon pääset varaamalla ensin maksuttoman etäkonsultaation ! Videopuhelun aikana selvitämme voinko auttaa sinutkin eroon sokerista!

Takuuhoito tehdään sarjana, yleensä 1 – 3 hoitokertaa – 450e – jolloin jo pääset eroon sokerista – pysyvästi!

Takuuhoitoon ei kuulu maksutonta ensikäyntiä vastaanotolla, ainoastaan konsultointi videopuhelun välityksellä. Sen sijaan, jos emme saavuta sovittuja tuloksia sovitun hoidon aikana, maksan rahasi 100% takaisin!

Kroonisen kivun poistohoito lähivastaanotolla

Oletko kyllästynyt kärsimään kroonisesta kivusta? Haluaisitko löytää tehokkaan ja luonnollisen tavan päästä eroon kivusta ja nauttia elämästäsi?

Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Olen kivun poistamisen asiantuntija ja tarjoan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kroonisen kivun poistohoitoon lähivastaanotollani.

Kivun poistohoito on kokonaisvaltainen rentousvalmennus, joka sisältää:

 • MAKSUTON ENSIKÄYNTI, jossa kartoitetaan tilanteesi ja suunnitellaan sinulle sopiva hoito-ohjelma
 • hypnoosi, hypnorentoutus ja rentoushypnoosi, jotka auttavat sinua rentoutumaan syvästi ja vapautumaan kivusta
 • mindbodyfulness, joka opettaa sinulle tietoista läsnäoloa ja kehon ja mielen yhteyttä
 • terveys- ja hyvinvointiliikunta, joka vahvistaa kehoasi ja parantaa hyvinvointiasi
 • kivun hoitoon koulutetun hierojan palvelut, jotka parantavat liikkuvuutta, lievittävät lihasjännityksiä ja edistävät verenkiertoa

Kivun poistohoito räätälöidään toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti ja hinta muodostuu valittujen palveluiden mukaisesti. Useimmiten kroonisen kivun hoidossa tehokkainta on muutaman viikon valmennus, jonka jälkeen osaat myös itse huolehtia ja pitää kivun poissa. Valmennus rakennetaan yksilöllisesti sinulle.

Rentousvalmennus aloitetaan 3 kerran sarjalla – 450€ ja sen jälkeen hinta sovitaan yksilöllisesti valittujen palveluiden ja valmennuksen keston mukaisesti.

Valmennus voidaan rakentaa esim. 6 viikon ohjelmaksi, jolloin siihen voi kuulua rentousharjoittelua, manuaaliterapiaa, hyvinvointiliikunnan ohjausta ja itsehypnoosin harjoittelua. Näitä voidaan tehdä ja harjoitella vastaanotolla ja myös osittain etänä miten parhaiten sovitaan.

Varaa aika maksuttomaan ensikäyntiin ja otetaan askel kohti kivutonta ja onnellisempaa elämää!

Hypnoosirentoutus

Hypnoosirentoutus on tehokas ja turvallinen tapa lievittää stressiä, ahdistusta, pelkoja ja muita mielen haasteita. Hypnoosirentoutuksen avulla saat kaikki rentoutumisen hyödyt itsellesi tehokkaasti ja nopeasti!

Hypnoosirentoutus voidaan tehdä joko etänä tai vastaanotolla. Etärentoutus tapahtuu videopuhelun kautta, jolloin voit nauttia rentoutuksesta omassa kodissasi. Vastaanottorentoutus tapahtuu viihtyisässä ja rauhallisessa tilassa.

Jos haluat kokeilla hypnoosirentoutusta, niin varaa ensin maksuton etätapaaminen tai konsultaatiopuhelu. Ensikäynnillä keskustelemme tilanteestasi ja tavoitteistasi, sekä teemme lyhyen rentoutusharjoituksen. Ensikäynti kestää noin 60 minuuttia, eikä se sido sinua mihinkään.

 • maksuton ensikäynti etä/lähi
 • hypnoosirentoutus etä/lähi 99e/krt

Kysy lisää sähköpostitse: info@rentousvalmennus.com

Hypnoosi hyvinvoinnin ja rentouden lisääjänä

Rentoutuminen on yksi hyvinvoinnin keskeisimmistä avaintekijöistä. Kokonaisvaltaiseen rentousvalmennukseen kuuluu yhtenä osana hypnorentoutus, jolla saadaan aikaan syvä ja kokonaisvaltainen rentous, joka kantaa myös kiireisen arjen keskellä!

Kysymyksiä ja vastauksia hypnoosista

Vaipuvatko vain herkkäuskoiset ja tyhmät hypnoosiin?

Hypnoosiin pääsevät kaikki. Tilalla ei ole mitään tekemistä herkkäuskoisuuden tai tyhmyyden kanssa.

Muistanko hypnoosin jälkeen, mitä olen puhunut? Paljastanko salaisuuksiani?

Hypnoosihoidon aikana puhuminen ei ole välttämätöntä, eikä hypnoosi aiheuta mitään spontaania puhetulvaa. Jos hypnotisoija haluaa keskustella hypnoosin aikana asiakkaan kanssa, niin tämä on yhdessä sovittua ja hoidon tavoitteiden mukaista. Hoidon jälkeen henkilö muistaa kaiken tarpeellisen.

Menetänkö itsekontrollini? Teenkö jotain hulluja temppuja? Hypnotisoidaanko minut hyppäämään kuin kana?

Hypnoosihoito on vuorovaikutuksellista toimintaa hypnotisoija ja asiakkaan välillä. Hypnoosin aikana itsekontrolli säilyy aina sinulla. Hoidossa toimitaan aina sinun parhaaksesi, tavoitteittesi mukaisesti. Erilaiset ”hullut temput” eivät kuulu hoitovastaanotolle. Moraalikäsityksiäsi, mielipiteitäsi tai uskomuksiasi ei koskaan pyritä muuttamaan tahtosi vastaisesti.

Jos vaivun oikein syvälle hypnoosiin, voinko jäädä sinne?

Hypnoosiin ei voi jäädä. Terapeutti huolehtii aina hypnoosiin vaivuttamisesta ja siitä herättämisestä.

Osaavatko kaikki ihmiset vaipua hypnoosiin?

Kyllä, hypnoosi on yhtä luonnollista kuin uni!

Toimiiko etähypnoosi vai pitääkö minun tulla lähivastaanotolle?

Etähypnoosi on yhtä tehokasta kuin lähivastaanotollakin.